PROJECTEN

Groene Hart Recreatie

Rijnwoude

Voormalig Rijnwoude bestaat uit de dorpen Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Timpa's Projects is de samenwerking aangegaan met een aantal kleinschalige recreatiebedrijven uit dit schitterende gebied.

Ontdek je plekje

Bij Ontdek je plekje hebben mensen hun tuin  beschikbaar gesteld om een lekker kopje koffie of thee te drinken. Op deze manier kunt u er toch lekker op uit in deze onzekere coronatijd. 

Actief Rijnwoude 

Stichting Actief Rijnwoude is opgezet en wordt aangestuurd door Timpa’s Projects. Stichting Actief Rijnwoude is een nieuwe, lokale welzijnsorganisatie die zich richt op de inwoners van (voormalig) Rijnwoude. Inmiddels is de organisatie enorm gegroeid. We hebben 120 vrijwilligers, 600 pashouders en werken we samen met 45 lokale ondernemers.

Kamperen in je eigen Alphen aan den Rijn 

Is het voor u moeilijk om (met de kinderen) op vakantie te gaan wegens corona of financiële middelen? Dan kunt u kamperen in de achtertuin van iemand! Tijdens deze vakantie worden er ook nog eens  verschillende activiteiten gratis aangeboden.

Ambachtsplein 18, Hazerswoude Dorp

Bel ons:

06-12357930